Om yoga - Sarah
yoga; sarah;
510
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-510,bridge-core-2.3.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Min yoga

Yoga är meditation i rörelse. Den härliga känslan av att röra kroppen tillsammans med våra andetag. Det får sinnet att dansa med din fysiska kropp och när det händer skapar du din egen hälsa. I mina yogaklasser utgår jag från aurvediska tankar. Vi lär oss att andas och arbeta utifrån våra chakran med meditation i alla yogapass.

20190711_103945

Drop-in och klasser

Till mig kommer du som nybörjare eller erfaren yogaelev, för drop-in klasser eller för en yogakurs. Yoga är till för alla. Vi lär känna vår kropp där ingen behöver tvinga sig till omöjliga positioner. Bit för bit, utan att pressa oss för hårt eller känna smärta. Det är med kärlek till kroppen vi når framåt.

IMG-20190805-WA0012

Personlig yogaterapeut

För dig som vill yoga på egen hand, utvecklar jag personliga yogaprogram och konsultation om hur ditt yogapass kan bli din bästa vän och välgörare. Som i all min yoga utgår jag från våra chakran – kroppens sju energihjul.

Kiruna yogastudio