Om Ayurveda - Sarah
yoga; sarah;
416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-416,bridge-core-2.3.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

AYURVEDA

Mat med kunskap om din doscha

AYURVEDA

Kvanne är en fin välgörande växt

Om ayurveda

Yoga och ayurveda är två sidor av samma mynt. Medan ayurveda är inriktad på balansen mellan kropp och själ hjälper yogan kropp och själ att arbeta tillsammans och komma i kontakt med varandra.

 

Dosha, också kallad energi, är vår unika personlighet -och kroppstyp och bygger på elementen jord, eld, vatten, luft och eter. Dem kallas för Vata Pitta och Kapha. Alla människor har en unik kombination av dessa doshor och hur dem är fördelade mellan kropp och själ variera från person till person. Målet i ayurveda är att optimera vår hälsa. Det gör vi genom yoga, meditation, kost, dygnsrytm och vila.

20180801_174612

Mat för din doscha

”Vill du laga ayurvedisk mat och ta reda på vilken kroppstyp – dosha – du tillhör enligt ayurveda? Med kunskap om din dosha har du ett bra verktyg för att bättre förstå dig själv och med tusenårig kunskap se de obalanser som kan finnas hos just dig!